Thousand fietshelm Junior - Blazing Blue

Blauwe unisex kinderhelm + set reflecterende stickers

Staat: Nieuw product

Thousand

OY463

Maak elk fietstochtje leuker met de Thousand Junior helm. Een top accessoire boordevol stijl, veilig én uitgerust met een adjustable dail fit systeem, zo kan je de blauwe kinderhelm aanpassen aan het hoofd van je kind en kan het mee te groeien met je kind voor jaren van plezier en veilig rijden.

Elke helm wordt geleverd met een vel reflecterende stickers om je eigen helm te personaliseren.

66,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : TH-7019054200

CollectieThousand Junior
TypeFietshelmen
KleurBlauw

Fietshelm Junior Blazing Blue van THOUSAND is een modieus en lichtgewicht fietsaccessoire voor kinderen met 1 vel statische stickers die je op je blauwe helm kan kleven en herpositioneren. Dit model is verkrijgbaar in 4 kleuren: blauw, zilver, roze en groen.

GENDERNEUTRAAL
De Thousand Jr. is ontworpen als een unisex helm. Dat betekent dat elk kind, hoe hij zich ook identificeert, een kleur kan vinden die bij hem past. Het is een blank canvas dat je met het bijgevoegde stickervel zelf kan afwerken. Ze zijn reflecterend voor extra zichtbaarheid en verwijderbaar voor eindeloos veel creatieve combinaties.

100% VEILIG
De Thousand helmen hebben een veiligheidscertificaat voor fietsen, rolschaatsen en skateboarden - perfecte hoofdbescherming op welke wielen je ook wil rijden.

AANPASBAAR DRAAI SYSTEEM
Met één helm kan je kind jaren vooruit, dankzij het ingebouwd en verstelbare montagesysteem. Dat zorgt voor een perfecte pasvorm met slechts een paar klikken om hem strakker of losser te zetten, waardoor de uitrusting meegroeit: geschikt voor een hoofdomtrek van 49 tot 53 cm.

VEGAN LEDEREN RIEMEN
Houd ze goed vast met onze milieuvriendelijke veganistische microfiber bandjes, compleet met kinstuk voor extra comfort.

MAGNETISCHE GESP
Geen gedoe dankzij het eenvoudig te gebruiken en op veiligheid geteste magnetische sluiting onder de kin. Met 1 hand uit en aan te doen.

Gewicht: 390 gram
Maat: aanbevolen voor kinderen van 5 tot 11 jaar - voor een hoofdomtrek van 49 tot 53 cm

De hoofdomtrek meet je net boven de wenkbrauwen met een lintmeter of een telefoonoplader en meetlat. Zo kan je makkelijk de perfecte maat bepalen, zit je net tussen 2 maten kies dan de kleinste maat. Het dail fit systeem zorgt ervoor dat de helm met één draai nog beter past op jouw kindjes hoofd.

_

THOUSAND, dat is de enige helm voor helmweigeraars: een straks staaltje design met details in vegan leder. Drie designs voor zowel kinderen als volwassenen te beschermen tijdens het fietsen, steppen of skaten. Nadat de oprichter een vriend verloor in een fataal fietsongeluk besloot ze helmen te ontwerpen die je wél wil dragen. Het doel is om minstens 1000 levens te redden!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Voordat Gloria Hwang in 2015 met  THOUSAND begon, droeg ze nooit een helm tijdens het fietsen. Ze waren te groot, te onhandig en zagen er te futuristisch uit. Maar toen ze een vriend verloor bij een fataal fietsongeluk, wou ze dit veranderen. besloot ze haar steentje bij te dragen en mensen ervan te overtuigen een helm te dragen . In plaats van genoegen te nemen met de 'lelijke' helmen op de markt, ontwierp ze een eigen helm. Ze richtte THOUSAND op met als doel minstens 1.000 levens te helpen redden. "We hebben ons bedrijf 'THOUSAND' genoemd met als doel om 1000 levens te helpen redden door helmen te maken die mensen ook echt willen dragen." - GLORIA HWANG, founder van dit hip helmenmerk. THOUSAND wil graag zijn steentje bijdragen aan verkeersveiligheid en meer mensen helpen om te kiezen voor veiligheid. Elke helm die verkocht wordt betekent een andere rijder die ervoor kiest om veilig te zijn door een helm te dragen.  Dit hip helmenmerk maakt deel uit van 1% For The Planet waarbij ze 1% van hun jaarlijkse omzet doneren aan milieubewuste organisaties en daarnaast meten ze hun CO2-uitstoot om dit te compenseren en zo een positieve impact te hebben op de planeet.