Tof bamboe opstapje - Bano lemon

Staat: Nieuw product

Ekobo

EK099

Kinderaccessoires hoeven niet flashy te zijn maar kunnen ook perfect in je modern interieur passen. Ze hoeven niet altijd van goedkoop plastiek te zijn, je kan ook voor duurzamere en ecologische materialen kiezen.

Het bewijs: dit bamboe opstapje Bano met anti-slip druppels!

29,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 36899

CollectieBano
TypeOpstapjes
KleurGeel

Het BAÑO lemon opstapje van EKOBO, helemaal gemaakt uit bamboe vezels, biedt een hip en duurzaam alternatief voor klassieke plastiek en vaak fragiele bad-accessoires. Het bamboe bankje geeft kleintjes letterlijk een zetje zodat ze makkelijk aan de wasbak kunnen of zelfstandig op het toilet kunnen klimmen, afgewerkt met anti-slib druppels. Dit opstapje heeft een echte design look en het bamboe heeft een satijn textuur, verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Design: Studio Böttger

Afmetingen: 33 x 21 x 15 cm

Materiaal: biologisch afbreekbare bamboe vezels, afgewerkt met 5% voedselveilige melamine als bindmiddel om de producten steviger te maken - BPA, PVC en ftalaten-vrij

Gebruiksadvies: hoewel bamboe een sterk en duurzaam natuurlijk materiaal is, zijn deze producten niet onbreekbaar. Ze breken niet zoals keramiek of glas, maar kunnen barsten op plaatsen waar ze op harde grond vallen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001
EKOBO - Dit Frans eco-merk specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van hedendaagse accessoires voor in je huis, keuken en badkamer. In de meest stijlvolle en tegelijk leuke kleuren en stuk voor stuk vervaardigt uit ecologisch gevoelige materialen uit hernieuwbare bronnen. Deze kleurrijke collectie van milieuvriendelijk servies, borden, kommen, keukenaccessoires en meer is gemaakt met gerecycleerde bamboe-vezels met het FSC-label en helemaal vrij van BPA, PVC en ftalaten. Laat het smaken!