Bouwpakket nestkastje Terra Kids

Tof bouwpakket nestkastje - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB446

Terra Kids collectie by Haba (47)

Bouw je eigen nestkastje, een veilige plek voor een nestje vogels en een echt pronkstuk om een plaatsje te geven in jullie tuin.

Dit bouwpakker is makkelijk in enkele stappen te monteren en biedt prima beschutting voor koolmeesjes of andere vogeltjes. Een prima geschenk voor kleine dierenvrienden en handige mini harry's!

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304544

CollectieTerra Kids
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 7 jaar

Terra Kids bouwpakket: maak je eigen nestkastje, inclusief instructieboekje met tips om vogels te observeren. Makkelijk in enkele stappen in elkaar te steken en het vogelhuisje kan gemakkelijk worden geopend om schoon te maken.

Set bestaat uit 19 onderdelen (incl. schroeven).
Gewicht: 1,81 kg
Afmetingen: 28 x 25 cm

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1121292
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories