Tof bouwpakket nestkastje - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB446

Terra Kids collectie by Haba (51)

Bouw je eigen nestkastje, een veilige plek voor een nestje vogels en een echt pronkstuk om een plaatsje te geven in jullie tuin.

Dit bouwpakker is makkelijk in enkele stappen te monteren en biedt prima beschutting voor koolmeesjes of andere vogeltjes. Een prima geschenk voor kleine dierenvrienden en handige mini harry's!

29,99 €

23,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1304544001

CollectieTerra Kids
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 7 jaar

Terra Kids bouwpakket: maak je eigen nestkastje, inclusief instructieboekje met tips om vogels te observeren. Makkelijk in enkele stappen in elkaar te steken en het vogelhuisje kan gemakkelijk worden geopend om schoon te maken.

Set bestaat uit 19 onderdelen (incl. schroeven).
Gewicht: 1,81 kg
Afmetingen: 28 x 25 cm

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1121292
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories