papieren borden Pink Tropical (large)

Toffe papieren borden - Pink Tropical (large)

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR053

Maak je feest nog leuker met deze fijne set feestbordjes van Meri Meri, met hippe tropische print.

Ideaal voor een lekker stukje zelfgemaakte cake mooi op te presenteren of meteen een hele feestmaaltijd. Past voor kinderen maar even goed voor volwassen. Aan tafel!

6,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 173458

CollectieTropical
TypeBorden
KleurRoze

Krijg de smaak van tropische sferen helemaal te pakken met deze heerlijke Meri Meri party bordjes, geïllustreerd met leuke figuren, neon accenten en prachtige kleuren. In deze stijlvolle set zitten 12 tienhoekige bordjes uit stevig karton.

Ga je voor een compleet Jungle-thema? Kijk dan zeker ook naar de bekers, stickers, servetten, slinger en andere items van Meri Meri in dezelfde hippe tropical-print uit onze collectie.

Afmetingen: 23 x 23 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.230.230.020.2
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...