Toffe poster & puzzel - Dinowereld - 100 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER164

Crocodile Creek 36 dieren (14)

De dieren op deze leuke puzzel zijn echt wel het bewonderen waard. Ook nadat je de puzzel gemaakt en weer afgebroken hebt kan je blijven genieten dankzij de bijpassende poster met dezelfde tekening van dinosauriërs in hun natuurlijke habitat.

Alle Crocodile Creek puzzels zijn geprint met onschadelijk, natuurlijke inkt op gerecycleerd karton van premium kwaliteit. Kortom dit is een perfect geschenk waar je heel lang plezier van zal hebben!

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3828747

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 5 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken
Thema's en onderwerpenDino's

Dinowereld puzzel + poster, een heerlijk geschenk voor elk kind. Op deze puzzel van 100 stukjes kan je heel wat verschillende dino's bekijken, herken jij ze allemaal? Komt in een mooie stevige geschenkkoker die het extra makkelijk maakt om de puzzel compact op te bergen.

Crocodile Creek brengt speelgoed en puzzels die perfect passen in de wereld van je kinderen. Bovendien zijn ze van uitstekende kwaliteit, gemaakt van stevig karton dat niet snel breekt en lang meegaat. Ze werken steeds met illustratoren die de verschillende producten vormgeven met hun prachtige tekeningen.

Aantal puzzelstukjes: 100 stuks

Afmetingen puzzel 25,5 x 38 cm + poster met dezelfde afbeelding van 28 x 41 cm + compacte kokerdoos ∅ 7,5 x 23,5 cm

Leeftijd: voor puzzel- en dierenfans vanaf 5 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.Animalia Collectie van Bob KolarDe  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes.Illustratieve Collecties van Rebecca JonesDeze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt.36 Dieren CollectieDe  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans.Eco-vriendelijke CollectieVoor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!
Collectie Crocodile Creek 36 dieren
Inspiratie en stories