Toffe set van 8 sterrenbordjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR013

Meri Meri: Kerst (56)

Deze elegante feestbordjes met fonkelende sterren mogen niet op jullie feestje ontbreken!

De bordjes zijn handig voor cake of taart op te eten. Prachtige kleurrijke en zilveren sterren nodigen uit om er op los te smullen!

6,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 45-2976

CollectieKerstmis
TypeBorden
KleurMeerkleurig

Toffe feestbordjes van Meri Meri met kleurrijk sterrenpatroon & afgewerkt met zilveren details.

Dankzij de producten van Meri Meri kan je elk feestje tot in de puntjes afwerken. Hun collecties zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond naar alle feestartikelen om je kerstfeest tot in de puntjes af te werken.

Elk pak bevat 8 bordjes

Afmetingen van elk bordje: 24 x 24 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.230.020.230.13
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri: Kerst
Inspiratie en stories