Toffe tattoos Vogels - Les Broc'n Rolls

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO017

De Broc'n Rolls zijn de nieuwste creatie van Moulin Roty ! Een knotsgekke band van muzikanten die heel erg rock 'n roll zijn. En bij zo'n band horen natuurlijk ook tijdelijke tattoos !

Een vogel met een hoed, een hippe kever en drie roze paradijsvogels, geïllustreerd door Julie Daleyden. Verwijder het bovenste vel, druk de tatoeage op de huid, houd een natte doek tegen de achterkant van de tatoeage, wacht 30 seconden en trek de papieren achterkant eraf: et voilà! Ready to rock !

2,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 642770

PersonageVogel
CollectieLes Broc'N Rolls
TypePlaktattoos
Leeftijdvanaf 3 jaar

Maak kennis met de Broc'N-rolls. Ze lijken zo weggelopen uit een heuse roadmovie. Het zijn muzikanten met show van de bovenste plank. Deze vijf exotische dieren zijn vrolijk, gek en eigenzinnig - letterlijk en figuurlijk !

Afmetingen: 14 x 11 cm.

Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.

Voor deze collectie werkte Moulin Roty samen met Julie Daleyden! Na haar studies grafisch ontwerp aan het Saint-Luc Instituut, werkt Julie Daleyden als freelancer aan textielmotieven voor verschillende kleding- en decoratiemerken. Ze klopte een eerste keer aan bij Moulin Roty  met een persoonlijke creatie van stoffen maskers. Sindsdien scherpt ze haar smaak en nieuwsgierigheid naar kleuren, materialen en technieken aan met leuke en kleurrijke karakters te creëren voor Moulin Roty.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.01
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!