Top verzorgingstas Duo Signature - chevron

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB008

Deze Skip*Hop verzorgingstas is gewoonweg super. Elke centimeter wordt benut en je kan er alles in kwijt zonder dat het zoek raakt of je de tas ondersteboven moet halen.

Dankzij de vele compartimenten en zakjes zoals de elastische zijzakjes voor flesjes en het aparte gsm zakje ga je gerust en helemaal uitgerust op pad met je kleine spruit.

69,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 200306

Duo Signature is de allereerste bestseller verzorgingstas van Skip*Hop, voor stijlvolle mama's die graag georganiseerd op pad trekken met hun kleintje(s). Alle spulletjes van je baby maar ook die van je peuter, kleuter of grotere spruit passen er moeiteloos in. Met zijn 10 (!) zakjes, fijne handvaten en verstelbare schouderriem, apart gsm-zakje met kras-bestendige voering, speelgoedring, ruime binnenkant en bijpassend verzorgingsmatje is dit voor ons een van de meest complete luiertassen op de markt. Je kan de tas ook makkelijk aan je buggy of wnadelwagen vastmaken zonder dat hij in de weg hangt.

Een echte essentiel voor alle kersverse mama's, papa's en ouders's-to-be!

Afmetingen: 33 x 9 x 35 cm

Materiaal: BPA en flaflaat vrij

Wasadvies: met een vochtige doek of de hand schoonmaken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.336550.361950.13970.81
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!