set terrasse - Petit Home by Djeco 11pc

Trendy poppenhuis terras met tuinset - Petit Home

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ27323

PETIT HOME by Djeco (23)

Ook voor de tuin van je poppenhuis hebben we de leukste meubeltjes, heerlijk om mee te spelen en je fantasie de vrije loop te laten.

Dit poppenhuiskeukentje is ideaal voor gezellige aan te koken en bestaat uit 11 onderdelen.

15,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07828

CollectieDoll's House
TypePoppenhuis meubeltjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

PETIT HOME: een nieuw Djeco-project vol fun en uitdagingen dat kinderen en architectuur verbindt. Deze collectie is ontstaan uit de creativiteit en gecombineerde talenten van het Djeco team en de kennis van architecten, designers en decorateurs mét natuurlijk ook advies van mama's en kids.

Fijn terras uit de Petit Home-serie ! Deze set bestaat uit 11 onderdelen: een grasmat, 2 tuinstoelen, een bijzettafel, een parasolvoet, een parasolstok, een parasoltop, een waterkan, een reismagazine en 2 waterglazen. Alle meubeltjes zijn voornamelijk van hout gemaakt en hebben een moderne look. Vul je Petit Home-poppenhuis met de prachtigste accessoires en meubeltjes ! Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.

Waarschuwing: kleine onderdelen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1115.44.10.09
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie PETIT HOME by Djeco
Inspiratie en stories