Twee magnetische puzzel - Land- & zeedieren

Staat: Nieuw product

Mudpuppy

BER144

Deze 2 magnetische vierkante puzzels komen uit het on-the-go gamma van Mudpuppy.

De knappe puzzels laten je kleintjes kennismaken met de dieren die op het land en de zee leven. De stukjes zijn magnetisch en zitten in een leuke map met 3 luiken om ze op te puzzelen en één luik om stukjes op te verzamelen. Ideale manier om kleintjes onderweg te laten puzzelen, maar ook thuis.

14,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 355568

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 4 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken
Thema's en onderwerpenDieren

Dubbele magnetische puzzel Land- & zeedieren telkens uit 20 stukjes van Mudpuppy. Super leuk en handig voor onderweg maar ook thuis in elkaar te puzzelen! Een vierkante puzzel vol landdieren en eentje vol zeedieren zitten samen in een magnetische map zodat de stukjes er niet uitvallen of kwijt geraken. Ook verkrijgbaar in andere thema's.

Aantal stukjes: 2 x 20 stukjes

Afmetingen puzzel: 16,5 x 16,5 cm - drieluik portfolio: 17 x 17 x 1 cm

Leeftijd: 4 - 7 jaar

Materiaal: gemaakt uit 90% gerecycleerd karton, verpakking gemaakt uit 70% gerecycleerde materialen, geprint met non-toxische inkt.

_

Unplugged speelgoed en ecologische puzzels, spelletjes en speelgoed dat de creativiteit van kinderen volop stimuleert, dat is Mudpuppy.  Een heerlijk merk uit San-Francisco dat graag als missie kinderen wil entertainen en weghalen van achter de vele schermpjes die onze dagen soms domineren. Hun producten worden vaak in museumshops en onafhankelijke cadeaushops verkocht en nu dus ook bij De Kleine Zebra.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.117.11.30.111
Mudpuppy  gelooft in de creativiteit van kinderen en wil daar ook echt iets mee doen. Ze combineren educatie met leuke activiteiten en willen met hun producten de verbeelding en het vrij spelen stimuleren.Dit wil elke ouder in huis hebben. De puzzels hebben een prachtig design en zijn bovendien van top kwaliteit. De metalen doosjes met magnetische aankleedpoppen zijn origineel en mooi. En dan zijn er ook nog de herbruikbare stickers waarmee je de wereld kan ontdekken ... ideaal speelgoed voor in de auto trouwens. En de kleintjes, die kunnen bouwen en puzzelen met de stevige blokpuzzels. Ook de papierlijn van Mudpuppy kan vele kinderen bekoren: mooie dagboekjes, briefpapier...Doordat ze werken met onafhankelijke artiesten en illustratoren wordt elk Mudpuppy product een uniek geschenk om met trots af te geven aan je favoriete hartendief. Daarnaast zit duurzaamheid en veiligheid in het DNA van Mudpuppy: veel producten bevatten een hoog percentage gerecycleerde materialen en de meeste inkten zijn op plantaardige basis. Dat maakt alles veilig en goed voor onze planeet en de toekomst van onze kinderen.