Uitbundige mini puzzel - Llama Love - 12 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER253

Mini cadeautjes, maxi pret! (649)

Deze mooie puzzel is makkelijk in elkaar te puzzelen en een perfecte, eerste legpuzzel voor kleine kinderen die net leren puzzelen. Het resultaat is een mama lama met haar kleintje, lekker kleurrijk en aangenaam om te bewonderen.

Deze mini-puzzel komt in een schattige silhouetdoos.

10,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3841177

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken
Thema's en onderwerpenDieren

Mini puzzel Llama love met grote en stevige stukjes, zit verpakt in een schattige silhouetdoos in fel roze en bevordert de fijne motoriek en de oog-hand coördinatie van je lama-fan. Deze kleurrijk geïllustreerde puzzel bestaat uit 12 stevige stukjes die kleine handjes makkelijk op hun plaats kunnen leggen. Leuk of thuis of op verplaatsing. Een leuk cadeautje om iemand blij te maken!

Aantal stukjes: 12

Afmetingen: puzzel 22 x 30 cm - puzzelstukjes ongeveer 7,5 x 7,5 cm - doos: 15 x 15 x 15 cm

Leeftijd: vanaf 2 jaar

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels en verpakkingen zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige soya inkt, ook de coating is op waterbasis. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

_

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.Animalia Collectie van Bob KolarDe  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes.Illustratieve Collecties van Rebecca JonesDeze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt.36 Dieren CollectieDe  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans.Eco-vriendelijke CollectieVoor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories