Uitdagend legspel - Kleurrijke tangrammix

Staat: Nieuw product

Haba

HAB804

Met deze kleurrijke houten blokjes maak je de meest uiteenlopende vormen en figuren. Volg de voorbeeldkaartjes of laat je fantasie de vrije loop gaan. Superleuk voor de kleine kunstenaars!

22,99 €

18,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305777

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeBehendigheidsspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken21-30 stukken

Dit houten legspel van Haba heeft talloze combinatiemogelijkheden dankzij de mix aan kleurrijke en bedrukte blokjes. Maak van de blokjes een hond, zwaan of ander dier zoals op de voorbeeldkaartjes. Of je kan uiteraard zelf jouw eigen figuren creëren.

  • Gewicht: 345 gram
  • Hoogte: 4,3 cm
  • Breedte: 21,9 cm
  • Lengte: 21,9 cm
  • Aantal onderdelen: 21 stuks
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!