Uitdagende gallery puzzel - Rainbow tigers - 1000 stukjes

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ479

Iedereen puzzelt met Djeco (31)

Creëer een magnifiek beeld met kleurrijke tijgers en een luipaard in een zee van bloemen.

Puzzels stimuleren het probleemoplossend denken en cognitieve vaardigheden. Ze verfijnen motoriek en hand- oogcoördinatie. Het zelfvertrouwen krijgt een boost door het oplossen van de puzzels. Ze kunnen ook sociaal contact stimuleren door de puzzel samen op te lossen.

Ontworpen door Martyna Zoltaszek.

15,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07647

SamenstellingenKarton
CollectiePuzzles
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 9 jaar
# Puzzelstukken501-1000+ stukken

De puzzel Rainbow tigers uit de collectie Gallery puzzels is gemaakt van stevig karton met prachtige details in pastelverf. 

Inhoud van de verpakking: 1000 puzzelstukken en een poster op ware grootte (handig als voorbeeld als het even niet lukt).

Leeftijd: vanaf 9 jaar
Afmetingen puzzel: 97 x 33 cm 

Djeco: dat zijn creatieve, fantasierijke puzzels voor klein en groot! Meegroeipuzzels voor de kleintjes, mooie silhouetpuzzels om bij weg te dromen, observatiepuzzels om nieuwe werelden te ontdekken, reuzegrote puzzels voor een groots resultaat, GALLERY-puzzels met een unieke stijl en PUZZ'Art-puzzels die traditionele puzzels in een hedendaags jasje stoppen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Iedereen puzzelt met Djeco
Inspiratie en stories