Uitklapbaar houten dierenkliniek

Staat: Nieuw product

Vilac

JT153

Super leuk koffertje om overal mee naar toe te nemen, je kind te laten wegdromen en zijn of haar verbeelding te vrije loop te laten.

Uitklapbaar tot een dierenkliniek met verblijf en vol leuke figuurtjes om eigen verhaaltjes en scenario's te verzinnen. Even makkelijk weer toe te plooien en mee te nemen of weg te bergen. Een toppertje!

29,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6315

CollectieVilac Imitation
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Deze toffe doos van Vilac bevat 13 accessoires in hout en kan je plooien naar 2 scènes: de dierenkliniek en een dierenverblijf.

Al ruim 100 jaar maakt het Franse Vilac hoogkwalitatief speelgoed, dat steeds mooi, duurzaam én tijdloos is. Vilac combineert moderne kleuren en design met een ambachtelijke productiemethode en retro toets. Door traditioneel speelgoed in een nieuw jasje te steken probeert Vilac de fantasie van uw kinderen te stimuleren. Dit speelgoed koop je voor altijd!

Afmetingen: 41 x 25 x 26 cm

Geschikt vanaf 3 jaar.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
412550.63
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!