Uitklapbaar stoffen boek - Droomstad *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB194

Welkom in Haba's Droomstad!

Hier kunnen de allerkleinste boekenwurmen lekker lezen, bladeren en op elke pagina iets spannends ontdekken. De schattige kikker-vingerpop kan in de auto door de stad rijden, leuk eerste boekje om cadeau te doen.

 

34,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302859

CollectieVoor baby's
TypeBabyboekjes
Leeftijdvanaf 6 maanden

Uitklapbaar eerste 'lectuur' van HABA voor de kleinsten vol kleurrijke prentjes en met spannende optische, akoestische en haptische effecten om te ontdekken.

Afmetingen: 20 x 29 cm
Leeftijd: vanaf 6 maanden
Materiaal: polyester en kunststof
Design: Jutta Neundorfer
 
Haba is afkomstig uit Duitsland. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
216.828.50.316
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.