Memory spel - Forest adventure

Unieke avonturenmemory spel - Forest adventure

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ412

Bouw de langste survivaltocht met deze kleurrijk avonturenmemory. Dit is een klassiek - op illustraties van acties gebaseerd - memoryspel, geliefd door kinderen.

Leuk gezelschapsspel om samen met je kleine avonturier te spelen!

10,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ05180

CollectieGames
TypeKaartspelletjes
Leeftijdvanaf 6 jaar

Avontuurlijk memory Forest adventure van Djeco. Gezellig voor elke gelegenheid! Geschikt voor 2 tot 4 spelers. Eén spelletje duurt ongeveer 15 minuten.

Auteurs: Liesbeth en Pierre-Yves Lebau. 
Ontwerp:  Elodie Duhameau
Leeftijd: 6 jaar
Afmetingen doos: 15 x 12 x 3 cm

Djeco houdt van gezelschapsspelletjes. Heel wat klassiekers zijn door Djeco in een modern jasje gestopt. Maar ook nieuwe spellen kan je in de collectie ontdekken. Spelen is nadenken zonder verveling, het geheugen ontwikkelen, het observatievermogen aanscherpen, het stimuleren van conversaties, samen veel pret beleven en nog veel meer. Djeco heeft een groot assortiment klassieke en nieuwe spellen, rijk aan verrassingen en voor elk wat wils.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!