Unieke bamboe strandschepjes Animo

Staat: Nieuw product

Ekobo

EK090

Deze bijna poëtische collectie schepjes zullen ouders voor zich winnen en kinderen extra blij maken als ze het zand in mogen.

Niet alleen zien ze er leuk uit vanbuiten, ze zijn het ook vanbinnen want: ze zijn gemaakt uit biologisch afbreekbare bamboe-vezels.

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 35441

CollectieAnimo
TypeStrandspeelgoed
KleurMeerkleurig

Set van 3 bamboe schepjes Animo. Dit strandspeelgoed is gemaakt uit natuurlijk afbreekbare bamboe-vezels, in de set zit een schildpad, walvis en een pijlstaartrog ook wel bekend onder de naam mantra. Nog leuker in combinatie met de speelse gele emmer die apart wordt verkocht. Verpakt in een leuke doos. Een echte aanwinst voor elke buitenspeelgoedcollectie!

Design: Outofstock for EKOBO

Afmetingen: 14 x 3,5 x 2 cm

Materiaal: biologisch afbreekbare bamboe vezels, afgewerkt met 5% voedselveilige melamine als bindmiddel om de producten steviger te maken - BPA, PVC en ftalaten-vrij

Let op: hoewel bamboe een sterk en duurzaam natuurlijk materiaal is, zijn deze producten niet onbreekbaar. Ze breken niet zoals keramiek of glas, maar kunnen barsten op plaatsen waar ze op harde grond vallen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.388
EKOBO - Dit Frans eco-merk specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van hedendaagse accessoires voor in je huis, keuken en badkamer. In de meest stijlvolle en tegelijk leuke kleuren en stuk voor stuk vervaardigt uit ecologisch gevoelige materialen uit hernieuwbare bronnen. Deze kleurrijke collectie van milieuvriendelijk servies, borden, kommen, keukenaccessoires en meer is gemaakt met gerecycleerde bamboe-vezels met het FSC-label en helemaal vrij van BPA, PVC en ftalaten. Laat het smaken!