Unieke gebreide sjaal - Lama

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR274

De coolste sjaal is deze lama sjaal én ... houdt je lekker warm ;-) Gemaakt uit het zachtste organisch katoen, mooi van kleur met fijne details, geborduurde oogjes, snoet, schattige oortjes, fluffy pompon en fluo tassels als detail dat het af maakt.

Niemand zal dezelfde sjaal als jij hebben. Bovendien een erg origineel én praktisch verjaardagsgeschenk voor kindjes met stijl.

40,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 196881

CollectieLama
TypeMutsen en sjaals
KleurGrijs

Lama sjaal van Meri Meri: wondermooi, uniek en perfect om stijlvol de winter door te komen.

Afmetingen: ongeveer 130 cm x 16 cm

Materiaal: organisch gebreid katoen

___

Meri Meri is een uniek feestmerk met de mooiste feestartikelen voor de perfecte kinderfeestjes maar ze hebben ook fijne accessoires zoals patches, plaktattoos en deze wondermooie sjaal. Stuk voor stuk perfect verjaardagscadeau's voor kleintjes met stijl.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.