Unieke kroon met tweekleurige pailletten

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR292

Meri Meri: Kerst (56)

Elke goede verkleedkoffer is pas compleet als er een briljante kroon in zit.

Dit magisch hoofddeksel is een perfect, stijlvol geschenk - afgewerkt met zilveren pailletten die je ook regenboogkleurig kan maken door je hand erover te strijken. Kwestie van een uniek statement te maken!

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 198144

PersonagePrinses/Koningin
CollectieKerstmis
TypeKronen
KleurRoze

Regenboogkleurige paillettenkroon van Meri Meri, onmisbaar item voor in jullie verkleedkoffer of om te dragen tijdens een speciale gelegenheid. Extra magisch in combinatie met de pailletten verkleedset.

Materiaal: stoffen kroon met zilveren en regenboog pailletten - regenboogkleurige glitter elastiek

Afmetingen: 53,3 x 7,6 x 0,3 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri: Kerst
Inspiratie en stories