Unieke memory - Oceaan Dieren

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER010

Crocodile Creek 36 dieren (13)

Diep in de zee.
Ik zeg het je eerlijk, hier is het heerlijk.
Diep in de zee!

Dompel jezelf onder in de prachtige onderwater wereld met deze fijne memory van Crocodile Creek, er zijn 36 planten, vissen en zeedieren die je aan elkaar moet matchen, wie het meeste paren heeft is de koning van de zeven zeeën ... en het spel :-) Veel plezier!

11,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 383004-3

TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar
Thema's en onderwerpenDieren

Educatieve en toffe versie van de klassieker Memory met 36 uniek geïllustreerde zeedieren, vissen en planten om aan elkaar te paren. Het 'Oceaan Dieren' memory spelletje zit in een leuke kokerdoos en er zit een extra 'oceaandieren vinder' folder bij met de namen van alle oceaan dieren in het spel in 5 talen.

Om het makkelijker te maken kan je het spel ook spelen met minder stukjes en zo opbouwen.

Afmetingen: doos 7,5 x 19,5 cm - 72 kaartjes ø 6,35 cm

Materiaal: stevig karton

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
7.67.617.80.44
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.Animalia Collectie van Bob KolarDe  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes.Illustratieve Collecties van Rebecca JonesDeze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt.36 Dieren CollectieDe  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans.Eco-vriendelijke CollectieVoor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!
Collectie Crocodile Creek 36 dieren
Inspiratie en stories