Unieke party accessoires Konijnen oortjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR188

Alles voor een paas feestje (86)

Maak het paasfeest nog net iets zaliger met deze toffe set konijnenoortjes. Elk kindje krijgt zo een feestelijk paar oortjes, het paasfeest wordt net iets leuker en de zoektocht naar lekkere chocolade eitjes kan in stijl verlopen.

Opnieuw een schattig en super leuk party accessoire van het toffe feestmerk Meri Meri!

13,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 188800

CollectieSpring & Easter
TypeKroontjes*
KleurWit

Heerlijke MERI MERI konijnenoortjes in zalige pastelkleurtjes, ideaal om je kleintjes rond te laten huppelen in stijl op het paasfeest of lentefeestjes. De oortjes zet je makkelijk op je hoofd dankzij de funcky neon rekkers. In de verpakking zitten 8 paar oortjes in 4 verschillende kleurtjes.

Materiaal: karton - elastiek

Afmetingen: 14,5 x 19 cm

Meri Meri Pasen - Het is bijna tijd om je konijnen oren op te zetten en te feesten! Met Meri Meri hebben we alles in huis om je te inspireren voor een zalig Paasfeest, er is een ruime selectie prachtige feestaccessoires om de feesttafel, je huis of lentefeestje te versieren. Dus hop hop! Laat je inspireren en bereid je paasfeest tot in de allerkleinste details voor met deze zalige lente-collectie!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.516.51.50
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Alles voor een paas feestje
Inspiratie en stories