Unieke puzzel voor ontdekkers - de Oceaan - 96 stukjes

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO192

Le jardin - Moulin Roty (36)

Puzzel jij mee aan deze prachtige oceaan vol vissen, zeedieren en zelfs een echte piratenschat? En de pret stopt niet als de puzzel af is want er zit ook een vergrootglas en zoekplaat bij deze legpuzzel.

Alles zit mooi samen in een buis met poster. Een uniek geschenk voor kleine puzzelfans!

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712409

CollectieLe Jardin du Moulin
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 5 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken

Zoekpuzzel voor ontdekkers De Oceaan bestaat ui 96 puzzelstukjes en toont een prachtige oceaan diep in de zee met tal van vissen en bedrijvigheid. Bij de puzzels zit een zoekplaat en kleine vergrootglasje om op zoek te gaan naar verschillende dieren en objecten op de puzzel. Super leuk en een extra motivatie om de puzzel snel in elkaar te puzzelen.

In deze reeks zijn er  3 verschillende puzzels in verschillende thema's verkrijgbaar.

Afmetingen: 30 x 20 cm
Leeftijd: vanaf 5 jaar
Aantal puzzelstukjes: 96

_

Jardin du Moulin is één van de unieke collecties van Moulin Roty en spoort je kind aan om op ontdekking te gaan in de natuur. Prachtige tekeningen in waterverf brengen elk item in deze collectie tot leven. Maak van je kindje een mini-tuinier, kleine wereldontdekker en schattige botanicus die vogels, planten, bloemen en dieren en alle wonderen van de natuur willen ontdekken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Monique L.
  •  de 03/11/2023
Heel goed, prima service. Beveel ik aan.
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories