Unieke set van 12 kartonnen borden - Doodskop

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR297

Meri Meri Halloween (24)

Sensationele bordenset voor een uniek feestje. Perfect voor Halloween maar ook voor stoere feestvarkens die niet terugdeinzen voor een schedel meer of minder.

De fluo oranje details geven de schedel en nog coolere look en deze bordjes passen perfect bij de rest van de Meri Meri Halloween collectie.

7,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 197025

CollectieHalloween
TypeBorden
KleurMeerkleurig

Zalige Halloween Meri Meri bordenset van 12 kartonnen bordjes in de vorm van een bangelijke schedel. Er zijn ook koekjesvormen, slingers en andere party supplies beschikbaar uit dezelfde matching collectie. Zeker een kijkje waard.

Afmetingen: ongeveer 19,5 x 24 cm

Materiaal: karton

___

Meri Meri is een uniek feestmerk met de mooiste feestartikelen voor de perfecte kinderfeestjes en ook voor de feestdagen, zoals de Halloween collectie. Perfect voor een griezelig Halloween feestje, inclusief zwarte katten, geesten, vleermuizen ... Stuk voor stuk bangelijk leuk, perfect te mixen en matchen en wondermooi!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Meri Meri Halloween
Inspiratie en stories