Unieke sleepsuit slaapzak Pebble - TOG 1,0

Staat: Nieuw product

ErgoPouch

SleepSuit slaapzakken - ErgoPouch (4)

Ga voor een heerlijk rustige nacht met deze sleepsuit én slaapzak van ergoPouch. Volledig gemaakt uit natuurlijke materialen en met een slimme rits zodat je de slaapzak mét of zónder beentjes kan gebruiken. Kleintjes die al wat ouder zijn kunnen door de anti-slip voetzolen gemakkelijk rondstappen zonder schuiven.

De pebble print is geinspireerd om witte keien die opspringen op het water, de klassiek blauwe kleur is zacht en unisex.

77,00 €

61,60 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : EP-SUITS MPE1910 2-4y

TypeSleepsuits
PrintsPebble
KleurLichtblauw
Korting- 40 %
TOG waardeTOG 1.0

Zomerse sleepsuit slaapzak Pebble TOG 1,0 in zacht blauw met een fijne print van witte dots, een design van ergoPouch. Deze innovatieve slaapzak kan je in een wip ombouwen tot sleepsuit dankzij de ritsen onderaan. Makkelijk luier verschonen d.m.v. rits die langs beide kanten open gaat. Dankzij de stretch inserts aan de zijkanten en bovenkant heeft je baby voldoende bewegingsruimte om comfortabel te slapen.

Deze lichte slaapzak/pak is gemaakt uit 100% eco katoen dat ademt en de lichaamstemperatuur regelt. Ook de vulling van de slaapzak is volledig natuurlijk. Dit is belangrijk want kinderen slapen hierdoor echt beter. Het is een veilige slaapoplossing, ​​​​zonder dekentjes en je hebt geen last van loskomend beddengoed. Ook geschikt voor oudere kindjes die vaak boven hun dekentjes slapen.

Verkrijgbaar in verschillende designs en TOG waarden.

_

Materiaal: 100% biologisch katoen - geen pesticiden of chemicaliën - huid- of milieuvriendelijk

Maten: (gemeten van schouders tot voetjes): 2 tot 12 maanden/80 cm - 8 tot 24 maanden/90 cm - 2 tot 4 jaar/105 cm

TOG waarde: 1,0 = (kamer)temperatuur 20°C - 24°C

Welk soort slaapzak wanneer dragen? Het Australische merk geeft zijn slaapzakken een TOG-waardeHoe hoger de waarde, hoe warmer de stof en dus ook het item. Zo bestaat er voor elke (kamer)temperatuur en voor elk seizoen een ideale versie: aangepast aan baby's leeftijd, bijzonder mooi en heel gebruiksvriendelijk.

Het Australische ergoPouch gaat voluit voor ultiem slaapcomfort voorde allerkleinsten, aangepast aan de leeftijd, het seizoen en de warmte-behoefte. Elke slaapzak/inbakerdoek is gemaakt uit 100% natuurlijke materialen zoals Merino wol, bio-katoen en bamboe, van inbakerdoeken over allerlei soorten slaapzakken tot onesies, met ergoPouch is je kleintje (en bijgevolg jijzelf) vertrokken voor een zalige nacht.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
283040.45
  • Door Anonymous A.
  •  de 07/05/2020
Mooie kwaliteit, leuk dat je er beentjes van kunt ritsen. Ik vind aantrekken wel een kleine teleurstelling, als je eerst de mouwtjes aantrekt moet je je kindje tot een propje vouwen om de beentjes er in te krijgen door de korte bovenrits. Kan je oplossen door eerst de beentjes te doen.
ErgoPouch - Er wordt wel eens gezegd dat de  slaapzakken van ergoPouch 'de beste ter wereld' zijn. Alina Sack, een textiel designer uit Australië, bedacht de ideale pasvorm waardoor kindjes veel beter slapen. Per leeftijd heeft een baby andere behoeftes. ErgoPouch heeft dit uitgedacht in een ideaal slaapconcept voor alle leeftijden én voor elk seizoen. Het Australische merk geeft zijn slaapzakken een TOG-waarde. Hoe hoger de waarde, hoe warmer de stof en dus ook de slaapzak. Zo bestaat er voor elke (kamer)temperatuur en seizoen een ideale versie: aangepast aan baby's leeftijd, bijzonder mooi en heel gebruiksvriendelijk. Alle ergoPouch producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zoals biologisch katoen, bamboe en merino wol.Ook de vulling van de slaapzakken is volledig natuurlijk. Dit is belangrijk want kindjes slapen minder goed in synthetische materialen. Bovendien zitten ergoPouch slaapzakken super fijn door de stretch inserts aan de zij- en bovenkant. Kortom: ergoPouch biedt een eenvoudig, maar uniek concept voor het beste slaapcomfort! Wat wanneer dragen? Raadpleeg de ergoPouch TOG-ratings.
Collectie SleepSuit slaapzakken - ErgoPouch
Inspiratie en stories