Unieke strandemmer Ballo - Cherry Red Sweet Pink

Staat: Nieuw product

Quut

MCH098

Dit duurzame zandspeelgoed, dat de naam Ballo draagt, springt meteen in het oog door zijn coole design. Ook al ziet het speeltje er absoluut niet uit als een emmer; het is er wel een! En dat is net wat de Ballo zo uniek maakt. De kids zijn gegarandeerd dol op dit knap staaltje design dat ook nog eens prettig aanvoelt. De ronde vorm maakt dan weer dat er geen druppel water verloren gaat. Kortom, de hectische tocht met een emmer water van de zee naar het zandkasteel verliep nog nooit zo vlekkeloos.

18,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QU171379

CollectieSweet Pink
TypeEmmertjes
KleurRoze

Dit duurzame zandspeelgoed, dat de naam Ballo draagt, springt meteen in het oog door zijn cool design. De kinderen zijn gegarandeerd dol op dit knap staaltje design dat ook nog eens prettig aanvoelt. De ronde vorm maakt dan weer dat er geen druppel water verloren gaat. Kortom, de hectische tocht met een emmer water van de zee naar het zandkasteel verliep nog nooit zo vlekkeloos. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Materiaal: duurzame kunststof - recycleerbaar
Afmetingen: 19 x 19 x 19 cm (3.7 L)

Met elk nieuw product streeft het Belgische QUUT ernaar om bestaande speeltjes opnieuw uit te vinden. Door ze beter, handiger en duurzamer te maken, wil QUUT hun levensduur en fun-factor op het strand en in bad verlengen.

Alle Quut-producten voldoen aan de volgende speelgoed- en chemische regelgeving: Europa EN71, USA ASTM F963, Japan ST 2012, Canada SOR/2011-17, Australië & Niew-Zeeland AS/NZS ISO 8124

 

 

Quut Ballo from Quut Toys on Vimeo.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.190.190.190.31
Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....