Unieke strandset: Alto & Raki

Staat: Nieuw product

Quut

MCH210

Echte zandkasteelbouwers hebben niet meer nodig dan een hele berg zand en deze speelset van het Belgische merk Quut. In het handig opbergtasje zit een Alto en een Raki.

Twee innovatieve designs maar vooral uniek en leuk strandspeelgoed om meteen mee aan de slag te gaan. En nu bouwen maar!

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QU172000

TypeStrandset
KleurMeerkleurig

In deze strandset: Alto & Raki zitten verschillende Quut speeltjes samen in een touwtasje.

De Alto is driedelig zandspeelgoed waarmee je dankzij de stapelbare, kleine tot middelgrote vormen stevige torens kan bouwen ineenstorten. De Raki bestaat uit 2 delen: een hark en een schop. Hiermee kunnen kinderen (samen met mama en papa) in de tuin werken of hun creativiteit de vrije loop laten op het strand of in de sneeuw.

Materiaal: duurzame kunststof - recycleerbaar

Alle producten van Quut zijn vervaardigd zonder gebruik te maken van BPA, ftalaten of latex en zijn bovendien allemaal recycleerbaar.

Met elk nieuw product streeft het Belgische QUUT ernaar om bestaande speeltjes opnieuw uit te vinden. Door ze beter, handiger en duurzamer te maken, wil QUUT hun levensduur en fun-factor op het strand en in bad verlengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....