Unieke Tandwiel puzzel deluxe

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT041

Verwondering alom met deze super leuke tandwielen puzzel, gemaakt uit 100% gerecycleerd rubberhout.

Leg de verschillende stukken aan elkaar en creëer telkens nieuwe combinaties en bewegingen, bouw en ontdek er zo op los dankzij de kleurrijke tandwielen en bewegende onderdelen!

41,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5636

SamenstellingenHout
CollectieLearning & Education
TypeSpelletjes*
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken21-30 stukken

Er valt telkens iets nieuws te ontdekken voor je kleine schattebout met dit unieke leerspel deluxe van Plan Toys met 24 stukken. Leg een lange slang, een vierkant of verzin je eigen creatie... Door het bewegen van één deel gaat ook de rest van de puzzel bewegen. Milieuvriendelijk geproduceerd van duurzaam rubberboomhout. Bevat geen lijm op basis van formaldehyde en is gekleurd met kleurstoffen op waterbasis.

Afmetingen: een tandwiel is 14 x 14 x 2,3 cm groot.

Geschikt van 2 - 6 jaar

Materiaal: rubberhout.

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.42
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.