Unieke Toverkrachtige Borden - Bunny in Hat

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR595

Magischer dan dit wordt het niet. Voeg een vleugje magie toe aan je feesttafel met deze fantastische borden met een wit konijn in een toverhoed. Ze zijn perfect om eten op te serveren en het is ook uitstekende tafeldecoratie.

9,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 215137

CollectieMagic Party
TypeBorden
KleurZwart

Unieke Toverkrachtige Borden Bunny in Hat van Meri Meri hebben een unieke vorm en in deze set zitten 8 bordjes, ideaal om je feest een magisch tintje te geven. De feestborden hebben een origineel ontwerp aan de voorkant en zijn wit aan de achterkant, de magische toets zijn de details in schitterende gouden holografische folie. We hebben bij De Kleine Zebra meer feestitems in dit magisch feest-thema.

Materiaal: gemaakt uit milieuvriendelijk papier
Afmetingen: 19,1 x 29,2 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.