Unieke verzorgingstas duo double signature - grey melange

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB013

Een standaard verzorgingstas en een dubbele buggy ... dat is niet echt een topcombo maar dat is buiten deze Duo Double Signature bag van SkipHop gerekend.

Deze luiertas is speciaal gemaakt op van zijkant tot zijkant aan een dubbele buggy te hangen maar je kan hem ook perfect over je schouder dragen of in de hand. Ideaal voor tweelingmama's!

89,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 230014

De Duo Double Signature luiertas heeft alle features van de populaire Skip*Hop Signature bag met als enige verschil dat deze speciaal gemaakt is voor een dubbele buggy. Tweelingmama's of mama's met een dubbele buggy kunnen hun spulletjes dus ook lekker georganiseerd meenemen in deze ruimte opbergzak met maar liefst 16 verschillende zakjes. Met gewatteerd verschoningsmatje en afneembare schouderriem. Verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren, niet geschikt voor een enkele buggy.

Afmetingen: 46 x 11 x 34 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.45720.336550.08890.648
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!