Unieke zebra servetten - Safari Animals

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR408

Meri Meri Safari Animals (9)

Moesten wij een feestje geven dan waren deze zebra servetten uiteraard uitgenodigd! Heerlijk van vorm, kwaliteit en look. Deze zwart witte servetjes zijn gesneden in de vorm van een prachtig geïllustreerde zebra.

Een onmisbaar feestaccessoire voor jouw safari feest!

6,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 202190

CollectieSafari Animals
TypeServetten
KleurZwart/wit

Set van 20 zebra servetten Safari Animals, perfect om je beestig kinderfeestje aan te kleden. Extra leuk in combinatie met de andere feestitems uit de Safari animal collectie.

Materiaal: papier

Afmetingen: 17,8 x 16,5 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri Safari Animals
Inspiratie en stories