UV-beschermend combie wetsuit 'Surfs Up'

Staat: Nieuw product

Splash About

Deze slimme combi kinder wetsuit houdt je kind lekker warm in het water. De pijpen zijn tot knielengte en de mouwen komen tot net over de...

42,50 €

25,50 €

Add to my wishlist

Deze slimme combi kinder wetsuit houdt je kind lekker warm in het water. De pijpen zijn tot knielengte en de mouwen komen tot net over de elleboog. Deze kinder wetsuit is makkelijk aan en uit te trekken. De combi wetsuit is ook ideaal bij zwemlessen. Je bengel krijgt het niet meer koud en kan zich volledig richten op het leren zwemmen. Ook handig voor bijvoorbeeld op het strand op een wat te koude zomerdag.

Deze wetsuit wordt gemaakt van 1 mm dik neopreen in combinatie met nylon en elasthaan. De combo wetsuit is UV-beschermend en biedt een maximale sunblock (UPF 50+).

Ben je helemaal fan van de surf-look? Kijk dan ook zeker naar de 'Surfs Up' zwemshort en dito zwemshirt!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Splash About - Zonbeschermende baby- en kinder- badmode. De gehele collectie badmode van Splash About biedt maximale UV bescherming. Je bengel is maximaal beschermd tegen de zon. De zwemvesten en floatsuits (badpakken met drijvers) zijn ideaal om je kids vertrouwd te maken met het water. Je kan hiermee je kind veilig leren zwemmen.