Veelzijdige paracordset - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB229

Terra Kids collectie by Haba (47)

Avonturiers opgelet! Het knopen van paracords bevordert de fijne motoriek en de creativiteit, maar ze zijn bovenal trendy en veelzijdig. Zo kan je ze bijvoorbeeld gebruiken voor het knopen van sleutelhangers en armbanden maar ook in de tuin of in je kamp kan je naar hartenlust knopen, experimenteren en ontdekken.

11,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303622

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 7 jaar

Haba Paracordsset uit de avontuurlijke Terra Kids collectie. Veelzijdig inzetbaar en vervaardigd uit stevig materiaal, inclusief handleiding met knoopideën en -tips.

Inhoud: 1 sleutelhanger apenvuist (incl. 3 cm lange karabijn), 3 paracords in verschillende kleuren, 1 karabijn (L 6 cm), 1 sleutelring, 1 schakel, 1 handleiding (inclusief knoopideeën en -tips).

Materiaal: metaal, nylon
Gewicht: 0,079 kg

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken. Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.180.030.270.16
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories