Verhaaltjesdobbelstenen - Le Jardin du Moulin

Fantasiespel met 12 dobbelstenen om zelf verhaaltjes te verzinnen

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO347

Le jardin - Moulin Roty (36)

Deze set van verhaaldobbelstenen van Moulin Roty is het perfecte bordspel om de verbeelding van je mini te ontwikkelen en mondelinge expressie aan te moedigen. Doel van dit fantasiespel: verhalen verzinnen. Er zijn geen winnaars of verliezers in dit spel, enkel verhalen om te verzinnen!

16,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712425

CollectieLe Jardin du Moulin
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Verhaaltjesdobbelstenen van Moulin Roty is een fantasiespel met 12 geïllustreerde dobbelstenen die gelijktijdig of om beurten geworpen moeten worden om gezamenlijk een verhaal te verzinnen, of om het ene na het andere te voltooien.

Dit spelletje komt uit de Le Jardin du Moulin-collectie. Deze collectie spoort je kind aan om op ontdekking te gaan in de natuur. Maak van je kindje een mini-tuinier, kleine wereldontdekker en schattige botanicus die vogels, planten, bloemen en dieren en alle wonderen van de natuur willen ontdekken!

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Afmetingen doos: 13,5 x 13,5 x 4 cm
Materialen: karton & kunststof
_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories