Verkleedcape - Buffel

Stoere verkleedcape/tapijt/dekentje

Staat: Nieuw product

Wild & Soft

WT119

Alle beestige Wild & Soft capes (20)

3 in 1: zachte dierencape, knuffelachtige decoratie voor de kinderkamer en zacht vloerkleed. We verwelkomen met trots deze buffel cape in onze Wild & Soft collectie.

Dit stoer beestje brengt stijl in de kinderkamer en is super makkelijk zelf aan te trekken tijdens elk verkleedmomentje!

99,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WS 1003

TypeVerkleedcapes
KleurBruin
DiertjesBuffel

Stoere verkleedcape Buffel is streelzacht en supersnel aan te trekken, steek je hand in de poten en draag met trots de buffelkop als een kap. Op 1-2-3 verander je in dit stoer dier uit de Big 5! Deze Wild & Soft dierencape is leuk en realistisch, gemaakt met hoogkwalitatief imitatie bont.


Maat: one size
Aanbevolen leeftijd: van 3 tot ongeveer 8 jaar
Materiaal: zacht polyester en katoenen voering

_

Wild & Soft is een beestig merk van eigen bodem. Hun collecties zit vol te gekke dieren en schattige beesten met een erg hoog knuffelgehalte. Van muurdecoratie tot een prachtige verkleedcape. De hele collectie is een kijkje waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Wild & Soft - Wild & Soft is een Belgisch merk dat de zachtste woonaccessoires ter wereld maakt. Vanuit de liefde voor de natuur en de missie om kinderen en volwassenen gelukkig te maken, brengt Wild & Soft het dierenrijk naar je huis. Elk product is handgemaakt, dus ook uniek. Elke Wild & Soft creatie brengt vrolijkheid en hoop fun! Hele wilde en zachte dieren De dierenhoofden van Wild & Soft zijn 100 % Belgische ontwerpen en gemaakt met materialen van hoogstaande kwaliteit. Doordat ze handgemaakt zijn, is elke dierentrofee net iets anders. Zo heb je altijd een uniek product in je kamer. Deze muurtrofees fleuren elke kinderkamer op en garanderen jaren vriendschap en een gevoel van veiligheid. De pluche dieren aan de muur, de levendige dierenrugzakken en handtassen of de complete dierencapes van Wild & Soft geven elk kind het gevoel van koning van de jungle te zijn. De collectie breidt trouwens continu uit. Productie De Wild & Soft producten zijn met buitengewoon veel liefde in Indonesië gemaakt. De afgelopen 20 jaar is hard gewerkt aan een goede relatie met de Indonesische fabrikant, die kwaliteit en continuïteit verzekert. In België worden steeds de ontwerpen gemaakt. “We volgen de productie zeer strikt op vooraleer de producten worden verscheept vanuit de fabriek. Wij voeren dan verschillende audits uit bij onze partner, om zo de kwaliteit van de management processen alsook de werkomstandigheden van de arbeiders te analyseren.” Indonesië staat bekend om zijn productie met hoogstaande acrylvezels, wat de kern is van de Wild & Soft items. Wild & Soft Foundation Wild & Soft is erg begaan met onze planeet en het dierenrijk. Zodoende werd de Wild & Soft Foundation opgericht. Deze stichting ondersteunt 2 dierenasielen: het Zonnegloed asiel in thuisland België en het Cikananga asiel in Indonesië. Deze asielen zorgen voor dieren die illegaal gevangen en verhandeld zijn of die uitgebuit werden in de entertainmentsector of die voor onderzoeksdoeleinden werden gebruikt. Vele van deze dieren zijn ook bedreigd door een steeds kleiner wordende habitat en ontbossingen. De asielen geven een thuis en een veilige plek om te groeien en genezen. De dieren zijn vaak verwaarloosd. Wild & Soft en de asielen hebben ook de belangrijke taak om mensen bewust te maken over het huisvesten van exotische en niet-gedomesticeerde dieren zodat de natuur in de toekomst op de juiste manier wordt beschermd. Wist je dat…? Wereldwijd 52 % van alle soorten verdwenen zijn in de afgelopen 40 jaar? Daarom steunt Wild & Soft de organisatie Wanicare en het Cikananga centrum om bedreigde diersoorten te herbergen en die vervolgens weer in het wild los te laten. Van elk verkocht item bij Wild & Soft, gaat er een kleine contributie naar de asielen, om zo de illegale handel in wilde dieren te stoppen en wilde dieren te beschermen.
Collectie Alle beestige Wild & Soft capes
Inspiratie en stories