Verkleedcape/tapijt - Dino

Staat: Nieuw product

Wild & Soft

WT036

Alle beestige Wild & Soft capes (3)

Dinofan in huis? Dan is deze verkleedcape vast iets voor jou! Met die coole cape kun je je omtoveren tot een van de mythische dieren uit onze geschiedenis. Hij ziet er super echt uit en is tegelijk zo zo zacht, je zal er niet genoeg van krijgen.

De stoere triceratops houdt je altijd lekker warm. Of je nu verkleed rondloopt, in bed eronder ligt of haar als tapijt op de grond legt. Zeg maar dag tegen de koude voetjes.

109,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WS 1007

PersonageDinosaurus
TypeVerkleedcapes
KleurGroen

Met deze dinosaurus verkleedcape van Wild & Soft heb je een uniek geschenk gevonden voor die-hard dinofans. Deze groene Triceratops is heerlijk realistisch en tegelijk super fun, maar ook heerlijk zacht en snel aan te trekken.

Mede ontworpen door Ratatam! een mooi Frans merkje dat o.a. prachtige verkleedkledij maakt.

Afmetingen: 101 x 126 x 20 cm - one size
Materiaal: polyester en hoogkwalitatief imitatie bont
Leeftijd: geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar

De Wild & Soft dierencapes zijn een fantastisch geschenk en bieden uren speelplezier. Er zijn zakjes aan het einde van de poten om je handen in te steken en het kop van de dino in de vorm van een kap past perfect rond het hoofd van je kapoen. Zo kan je dit zacht beest zowel als verkleedkledij als een uniek tapijt of zacht speeltapijt gebruiken. Ook als dekentje doet hij prima dienst. Kijk zeker nog eens naar de andere dierencapes: er zit ook nog een haai, panda, kreeft en dino in deze collectie van Belgische makelij.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.555
WILD & SOFT - Een Belgisch merk dat de zachtste huisaccessoires ter wereld maakt. Met een liefde voor de natuur en de missie om zowel kinderen als volwassenen gelukkig te maken, brengt Wild & Soft het dierenrijk naar je huis. Elk product is handgemaakt en daarom uniek . Elke Wild & Soft creatie brengt vreugde en heel veel plezier! Heel wilde en zachte dieren De dierenkoppen van Wild & Soft zijn 100% Belgisch ontwerp en gemaakt van hoogwaardige materialen . Omdat ze handgemaakt zijn, is elke dierentrofee net iets anders. Zo heb je altijd een uniek product in je kamer. Deze muurtrofeeën fleuren elke kinderkamer op en zorgen voor jarenlange vriendschap en een veilig gevoel. De knuffeldieren aan de muur, de rugzakken en handtassen , of de volledige dierencape van Wild & Soft geven elk kind het gevoel de koning van de jungle te zijn. Bovendien breidt de collectie steeds uit. Overzicht van de Wild & Soft productie De Wild & Soft producten worden met buitengewone liefde gemaakt in Indonesië. Al 20 jaar werkt het bedrijf hard aan een goede relatie met de Indonesische fabrikant, wat zorgt voor kwaliteit en continuïteit. De ontwerpen worden altijd in België gemaakt. Indonesië staat bekend om zijn productie van hoogwaardige acrylvezels, die de kern vormen van de Wild & Soft artikelen. "We houden de productie zeer strikt in de gaten voordat producten de fabriek verlaten. Vervolgens voeren we meerdere audits uit bij onze partner om de kwaliteit van de beheerprocessen en de werkomstandigheden van de arbeiders te analyseren." De Wild & Soft stichting Wild & Soft geeft heel veel om onze planeet en het dierenrijk . Daarom is de Wild & Soft stichting opgericht. Deze stichting steunt twee dierenopvangcentra: de Zonnegloed-opvang in België en de Cikananga-opvang in Indonesië. Deze opvangcentra verzorgen dieren die illegaal zijn gevangen en verhandeld, uitgebuit in de entertainmentindustrie of gebruikt voor onderzoek. Veel van deze dieren worden ook bedreigd door de voortdurende afname van hun leefgebied en ontbossing. De opvang biedt hen een thuis en een veilige plek om te groeien en te genezen. Dieren worden vaak verwaarloosd. Wild & Soft en de opvang hebben ook de belangrijke missie om mensen bewust te maken van het opvangen van exotische en niet-huisdieren, zodat de natuur in de toekomst goed wordt beschermd. Wist je dat... 52% van alle soorten wereldwijd in de afgelopen 40 jaar is verdwenen? Daarom ondersteunt Wild & Soft de organisatie Wanicare en het Cikananga centrum om bedreigde soorten te rehabiliteren en terug te zetten in het wild. Voor elk verkocht artikel bij Wild & Soft wordt een kleine bijdrage gedoneerd aan de opvangcentra , om een einde te maken aan de illegale handel in wilde soorten en om wilde dieren te beschermen.
Collectie Alle beestige Wild & Soft capes
Inspiratie en stories