Verkleedpak - Spaceman

Supercool astronautenkostuum met rits en velcrosluiting

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Apollo 11 inspiratie (107)

Houston, there is no problem!

Met dit ubercool verkleedpak Spaceman van Souza ben je dé ster van elk carnavalfeest. Jouw missie is plezier maken en met dit zilverkleurig pak met kap komt het helemaal goed, je kan deze coole verkleedoutfit uit 1 stuk makkelijk aan en uit doen en eindeloos op avontuur vertrekken.

49,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100725

PersonageAstronaut
TypeVerkleedkostuums
KleurZilver

Spaceman is met voorsprong het coolste verkleedkostuum, je trekt het pak makkelijk aan en sluit hem vooraan met de rits en velcro. Deze schitterende outfit is bijna helemaal gemaakt uit zilver met blauwe en rode accenten en een witte kap, net als de echte astronauten.

Maten: 3-4 jaar / 5-7 jaar

Create your happy fantasy met de geweldige collectie van Souza for Kids! Op de top van de duinen wacht de in goud gehulde Marilise op haar gasten. Haar sprankelende kroon is speciaal ontworpen vor het feest van vanavond. De elfen zusjes hebben de confetti al klaar gezet, terwijl Valentine arriveert met haar paraplu in de lucht. Met haar haren vol fladerende vlinders kijkt elfje Jaelyn uit over het strand. Wat ziet ze daar? De stoere spaceman loopt in zijn flitsende pak verheugd naar prinses Olivia... dit is écht Happy Fantasy ... Souza Kids! daar word je vrolijk van.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
403330.45
  • Door Anonymous A.
  •  de 16/09/2019
leuk design en een droom van mijn kleindocher
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories