Verkleedset - Brandweerman

Supercool brandweerman kostuum met bijl en brandblusser

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Wie wil jij (later) zijn? (13)

Red iedereen uit het brandend gebouw in deze knappe brandweer verkleedset! Met dit kostuum tover je jouw kindje helemaal om tot een echte brandweerman of -vrouw.

Superleuk voor themafeestjes of verkleedfeestjes.

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100847

PersonageHulpverlener
TypeVerkleedkostuums
KleurRood

Deze verkleedset brandweerman van Souza for Kids bestaat uit een brandweerkostuum, helm, brandblusser en bijl. Het brandweerkostuum heeft handige reflecterende strips en is voorzien van plaats voor de bijl en brandblusser.

Beschikbaar in maat 4-7 jaar (104 cm - 116 cm)

_

Souza for Kids beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4364100.3
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Wie wil jij (later) zijn?
Inspiratie en stories