Verkleedset - Dinosaurus

Schitterende dino verkleedcape met vilten accenten

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR579

Alles voor een dino feestje (24)

Kleine dino-lovers zullen brullen van plezier bij het zien van deze heerlijke dino verkleedcape. Het is een fantastisch cadeau, tot in de puntjes afgewertk en een uitstekende aanvulling voor je verkleedkoffer.

70,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 210997

CollectieDinosaur
TypeVerkleedcapes
KleurRood

Dinosaurus verkleedcape van Meri Meri met capuchon gemaakt van rood en koperkleurig lame en gevoerd met zwart polykatoen. Afgewerkt met zwarte vilten oogjes en neus, de witte tanden zijn ook van vilt en er zitten katoenen stekels op de rug genaaid voor dramatisch effect. Perfect voor veel brullend plezier!

Dé kers op de taart voor je dino fan of om een outfit voor de jarige op een feestje in dinosaurus thema.

Leeftijd: geschikt voor kinderen van 3-6 jaar

 

Afmetingen hals: 49,5 cm, lengte 81,3 cm

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een dino feestje
Inspiratie en stories