Verkleedset - Dokter

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA168

Wie wil jij (later) zijn? (16)

Heb je een kind die non stop iedereen wil verzorgen en beter maken? Dan hebben wij dit verkleedsetje van populaire verkleedmerk Souza! for Kids.

Een instant hit bij jouw mini dokter.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100728

PersonageHulpverlener
TypeVerkleedkostuums
KleurWit
Leeftijdvanaf 3 jaar

Deze tweedelige verkleedset dokter - met naamlabel - bestaat uit een stevige doktersjas met dokterskapje met een rood kruis erop.

De doktersoutfit is geschikt voor kinderen van 3-6 jaar met een lichaamslengte van 98 - 116 cm.

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkledij en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
331290.15
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Wie wil jij (later) zijn?
Inspiratie en stories