Verkleedset - Gevleugelde eenhoorn

Vleugels met pailetten en haarband met eenhoorn

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR537

Alles voor een eenhoorn feestje (46)

Wil je kapoentje de lucht in, vliegen door de kamer, in zijn of haar dromen, tot aan de maan en terug.

Deze set heeft glinsterende vleugels en een sprankelende eenhoornhoorn, beide gemaakt uit paillettenstof en afgewerkt met wit vilt. De verkleedvleugels zijn afgewerkt met een kleurrijke kwast, die voor extra kleur én stijl zorgt.

37,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 203042

CollectieMagical Unicorns
TypeVerkleedsets
KleurWit

Schitterende verkleedset gevleugelde eenhoorn van Meri Meri voor gevleugelde eenhoorns is perfect voor kleine verkleedfans van 3-6 jaar die van eenhoorns houden en ervan dromen om de lucht in te gaan!

Materiaal: regenboogkleurige glitter pailletten, stoffen vleugels met muntgroene elastische armbandjes - eenhoorn hoofdband met klittenbandsluiting - kwast detail

Leeftijd: geschikt van 3-6 jaar
Afmetingen: Spanwijdte vleugels: 55,9 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een eenhoorn feestje
Inspiratie en stories