Verkleedset - Politieman

Superstoer politiekostuum met handboeien, talkiewalkie, wapenstok en keppie

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Wie wil jij (later) zijn? (13)

Houd de dief met deze geweldige politie verkleed set! Deze set tovert jouw kleintje helemaal om tot een echte politieagent.

Superleuk voor een themafeest of verkleedfeest.

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100846

PersonageHulpverlener
TypeVerkleedkostuums
KleurZwart

Supertoffe verkleedset politieagent van Souza for Kids. De set bevat een politiekostuum, handboeien, walktie talkie en wapenstok. Het politiekostuum bestaat uit een jasje met ruime armsgaten en een hoed van 100% twill katoen. 

Beschikbaar in maat 4-7 jaar (104 cm - 116 cm)

_

Souza for Kids beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4364100.3
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Wie wil jij (later) zijn?
Inspiratie en stories