Voelpuzzel - Dieren van de boerderij 20 st

Staat: Nieuw product

Janod

JS324

Kikkers aaien of aan het staartje van een konijn voelen doe je niet zomaar in het echt, maar wel met deze leuke boerderij voelpuzzel.
 

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02772

SamenstellingenKarton
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken

Puzzelen wordt dubbel zo plezant! Je kan snel de 20 puzzelstukken leggen, en dan nog wat boerderijdieren gaan aaien. Voel eens aan de vacht van een koe, of aan de wol van het schaap of aan de hanekam. Het kan allemaal! In de doos zit ook een mooie poster in sprekende kleuren.

Geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar.
Afmetingen: 65 x 50 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.270.060.321.15
  • Door Wia B.
  •  de 22/10/2020
Nog niet open gemaakt maar ziet er mooi uit!
  • Door Anonymous A.
  •  de 15/01/2018
Zoals ik me had voorgesteld.
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.