Vormendoos Après la Pluie

Houten activiteitenspeeltjes voor kleintjes vanaf 10 maanden

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO455

Beleef eindeloos plezier met deze prachtig geïllustreerde houten vormendoos om te leren over vormen en kleuren :-) Rond elk gat staat de kleur van de vorm die erin moet om baby te helpen de juiste plaats te kiezen.

29,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 715364

De collectie Après la Pluie van Moulin Roty zal je helemaal doen wegsmelten: de schattige figuurtjes zijn bedacht door illustratrice Lucille Michieli en glijden graag met je mee onder de warme lakens. Een assortiment met natuurlijke kleuren en materialen.

_

  • Leeftijd: vanaf 10 maanden
  • Afmetingen: 16,5 x 16,5 x 8,5 cm
  • Materiaal: multiplex, schima hout, roestvrij staal, PMMA-ABS kunststoffen en polyester vilt.
  • Onderhoud: schoonmaken met een zachte, vochtige doek.

_


Moulin Roty staat synoniem voor kwaliteitsspeelgoed, met een knipoog naar de goede oude tijd ;-) Elke nieuwe collectie is gebaseerd op een verhaal, een universum of een avontuur waar illustratoren, ontwerpers en naaisters leven geven aan jouw favoriete personages. Ontdek hun prachtige wereld!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!