Vrolijk bouwspel - Ze géoanimo

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ137

Laat je fantasie de vrije loop en bouw je eigen figuurtjes met de 29 vrolijk gekleurde houten vormen van deze kinderpuzzel.  De beestjes hebben een verschillende moeilijkheidsgraad en alles komt mooi samen in een stevige kartonnen doos.

24,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06432

CollectieEducational games
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken21-30 stukken

Laat je fantasie de vrije loop en bouw je eigen figuurtjes met de 29 vrolijk gekleurde houten vormen van deze kinderpuzzel Ze Geoanimo van Djeco . Toch inspiratie nodig? De doos bevat ook 20 voorbeeldkaarten met vogels, rupsen, uiltjes en lieveheersbeestjes.

Met behulp van deze speelgoedpuzzel leert je kleine spruit geometrische vormen kennen en gebruiken. Een leuke en vrolijke manier om te oefenen! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
19.212.510.50.631
  • Door Mieke D.
  •  de 19/05/2021
Andere manier van puzzelen die ook zonder vb kaart gebruikt kan worden om zo fantasie te gebruiken
  • Door Hilde W.
  •  de 17/11/2020
Leuk materiaal, schattige figuurtjes
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!