Vrolijke bordjes - Happy Doodle

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR427

Alles voor een regenboog feestje (73)

Here comes the fun! Met deze kartonnen set feestbordjes in huis geraak je meteen in de juiste sfeer voor een leuk en stijlvol feestje. 

Je kan deze bordjes perfect combineren met de servetten en bekertjes uit de Meri Meri feestcollectie, alles voor een origineel feestje.

7,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 202316

CollectieHappy Doodle
TypeBorden
KleurMeerkleurig

Wondermooie set van 8 grote Happy Doodle feestbordjes, met neon kleuren, grappige illustraties en details in goud folie. De quotes 'happy' en 'here comes the fun' brengen je meteen in de juiste sfeer. Ook beschikbaar in een grotere versie.

Afmetingen: 21 x 21 cm

Materiaal: stevig karton

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een regenboog feestje
Inspiratie en stories