Vrolijke kinderpuzzel - Honoré & vrienden - 2x9, 2x12 en 2x15 stukjes

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ457

Iedereen puzzelt met Djeco (31)

Wel 6 kinderpuzzels in één doos! Honoré en zijn vrienden zijn allemaal aparte dierenpuzzels. Maar als je ze boven elkaar legt, wordt het een soort totem van wel 1.40m groot!

Deze kinderpuzzel is speciaal ontworpen voor kleuters die graag willen leren puzzelen. Met grote puzzelstukken die perfect in kleine handjes passen. De doos bevat meerdere puzzeltjes met verschillende boerderijdieren. Bouw de moeilijkheidsgraad langzaam op door te beginnen met de kip en de eend (9 puzzelstukken), maak daarna de hond en het schaap (12 stukken) en als laatste de koe en het varken met 15 puzzelstukken.

20,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07112

CollectiePuzzles
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken
Korting- 30 %

Ontdek de leukste boerderijdieren met deze evolutieve puzzel.

Ontworpen door Pascale Estellon.

Puzzels stimuleren het probleemoplossend denken en cognitieve vaardigheden. Ze verfijnen motoriek en hand- oogcoördinatie. Het zelfvertrouwen krijgt een boost door het oplossen van de puzzels. Ze kunnen ook sociaal contact stimuleren door de puzzel samen op te lossen.

Inhoud: 2 x 9 / 2 x 12 / 2 x 15 stukken
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen doos: 33,5 x 25,5 x 6 cm

Djeco: dat zijn creatieve, fantasierijke puzzels voor klein en groot! Meegroeipuzzels voor de kleintjes, mooie silhouetpuzzels om bij weg te dromen, observatiepuzzels om nieuwe werelden te ontdekken, reuzegrote puzzels voor een groots resultaat, GALLERY-puzzels met een unieke stijl en PUZZ'Art-puzzels die traditionele puzzels in een hedendaags jasje stoppen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Iedereen puzzelt met Djeco
Inspiratie en stories