Vrolijke schooltas - Alice

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL205

Met deze vos op je rug ben je helemaal klaar om de school te veroveren.

Deze Lilliputiens schooltas met zijn A4 formaat heeft een perfect formaat en kan zeker tot en met het 2e leerjaar gebruikt worden. Je kapoen zal hem met trots op je rug dragen.

47,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 84439

TypeSchooltassen
Leeftijdvanaf 5 jaar
Korting- 40 %

Unieke, lichtgewicht schooltas A4 Alice uit de collectie van het Belgische Lilliputiens met schattige oortjes en een vrolijke vossensnoet zorgt ervoor dat je echt alles kan meenemen wat je nodig hebt op school. Binnenin heeft deze praktische schooltas een handig naamlabel zodat iedereen weet dat deze boekentas de jouwe is.

Met vossensnoet, magneetsluitingen, ritssluiting, extra vak vooraan, drinkfleshouder , naamlabel en verstelbare schouderbanden met handig borstriempje.

Afmetingen: 32 x 25 x 12 cm
Materiaal: 100% polyester gemaakt uit gerecycleerde PET flessen - waterproof

_

Lilliputiens is een Belgisch merk dat ons origineel en kwalitatief speelgoed brengt in de meest bonte kleuren en gekke karakters. Je kan ervan aan dat ze je kwaliteit bieden en zonder meer in de smaak zullen vallen bij je kindjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Micol F.
  •  de 10/09/2020
Goede kwaliteit, was het een halve cm breeder zou het gemakkelijker te gebruiken zijn, A4 blaadjes passen perfect maar A4 mapjes niet zo goed.
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.