Vrolijke tijger feestbordjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR086

Nodig 12 tijgers uit aan je feesttafel met deze super cute kartonnen bordjes in de vorm van een wilde, vriendelijke tijger.

Die oortjes, die snoet ... kortom een beestige toevoeging aan jullie feest.

6,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 168508

CollectieGo wild
TypeBorden
KleurOranje

Ga voor extra veel jungle-pret met deze heerlijke Meri Meri feestbordjes in tijger-stijl! Elk bordje heeft de vorm van een tijger inclusief puntige oren en veel stoere tijgerstrepen. In elk pakje zitten 12 bordjes, it stevig karton, in flashy oranje.

Afmetingen tijgerbord: ongeveer 18,5 x 18 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy. Ga je voor een compleet Jungle-thema? Kijk dan zeker ook naar de cupcake set, stickers, servetten, slinger en andere items van Meri Meri met dezelfde stijl in onze collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.20.190.030.12
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.