Waterafstotend hoeslaken - 60x120

Staat: Nieuw product

Louis Le Sec

Dit hoeslaken (60x120) is geschikt voor een ledikant en is verkrijgbaar in zes kleuren. Matcht perfect met de ledikanten dekbedovertrekken...

33,00 €

21,45 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 60-00

Dit hoeslaken (60x120) is geschikt voor een ledikant en is verkrijgbaar in zes kleuren. Matcht perfect met de ledikanten dekbedovertrekken van Louis Le Sec, alsook de unikleurige kussentjes.

Louis Le Sec helpt bij zindelijkheidstraining, ziekte en het voorkomen van allergische reactie. Dit dankzij een laag 100% katoenjersey en een membraan in polyurethaan (PU). PU is een hydrofiel, lucht doorlaatbaar membraan dat wel dampmoleculen doorlaat maar geen grote watermoleculen.
De stof is waterbestendig, maar maakt geen lawaai en is ademend en zacht. Daarnaast is het bedlinnen ook rekbaar, absorbeert vloeistoffen en geeft een fris gevoel. Bovendien vormt het een versperring tegen huismijt, bacteriën en virussen.

Louis Le Sec: de perfecte bescherming tegen vloeistoffen & huisstofmijt, een plezier voor jong en oud!
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
6012000.35
Louis Le Sec is innoverend bedlinnen dat jong en oud blij maakt. Waarom? Dat lees je hieronder. Ik, Louis, ben LUDIEK bedlinnen. Slapen in het bos, zich nestelen in de huid van de beer, de blaadjes van de bomen ontdekken of liever effen kleuren? Alles is combineerbaar en omkeerbaar! Mijn wereld is sprookjesachtig en AANGENAAM: gemaakt van uiterst zachte 100% katoenjersey. NUTTIG is mijn ademende en lekdichte laag waarmee ik dekbedden, hoofdkussens en matrassen bescherm tegen vloeistoffen en huisstofmijt . Louis Le Sec helpt bij zindelijkheidstraining, ziekte en het voorkomen van allergische reactie. Dit dankzij een laag 100% katoenjersey en een membraan in polyurethaan (PU). PU is een hydrofiel, lucht doorlaatbaar membraan dat wel dampmoleculen doorlaat maar geen grote watermoleculen. De stof is waterbestendig, maar maakt geen lawaai en is ademend en zacht. Daarnaast is het bedlinnen ook rekbaar, absorbeert vloeistoffen en geeft een fris gevoel. Bovendien vormt het een versperring tegen huismijt, bacteriën en virussen. Kortom: Louis Le Sec is een groot plezier voor jong en oud!