Weelderige plaid - Eva craie or

Staat: Nieuw product

La Cerise sur le Gâteau

KZ32141

Deze stijlvolle plaid is te mooi om hem enkel op je bed te leggen! Neem hem mee naar de sofa, en maak het zo gezellig dat je je huis niet meer...

129,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

TypeDekentjes
KleurGrijs

Deze stijlvolle plaid is te mooi om hem enkel op je bed te leggen! Neem hem mee naar de sofa, en maak het zo gezellig dat je je huis niet meer uit wil. De plaid is gemaakt uit het zachtste katoen, en afgewerkt met een gouden stip, so chic!

Materiaal: 100% katoen, met gouden broderie.
Onderhoud: wasbaar in de machine op 30°C.
Formaat : 140 x 200 cm. Made in Portugal.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14020000.82
La Cerise sur le Gâteau - Prachtige accessoire-collectie vol geweldige, zachte kleurtjes en subtiele prints. Ontworpen in Frankrijk en met kennis van zaken lokaal geproduceerd in Portugal. La Cerise sur le Gâteau zegt het zelf: dit is echt de kers op de taart, een leuke twist voor alles wat je nodig hebt met een kleintje in huis. Prachtig om de kinderkamer af te maken of stijlvol op stap te gaan met je kapoenen: het knappe textiel vol speelse polka dots en neon details zijn een streling voor het oog. Hun producten sprankelen en zijn van uitstekende kwaliteit, Anne Hubert is de ontwerper achter la Cerise sur le Gâteau en maakt de prachtige stoffen nog mooier met haar frisse designs.